We bewandelen samen een stukje van je levenspad, een fase waarmee je in de knoop zit of waarin je verdieping zoekt. We creëren ruimte voor je gevoelens. We kunnen ook op zoek gaan naar wie je echt verlangt te zijn, hoe je in het leven wil staan en wat je hierin tot nu toe tegenhield.

Via gesprekken, EFT, visualisatie, beweging, creatieve en ervaringsgerichte technieken gaan we op zoek naar mogelijke oorzaken hoe deze gevoelens tot stand zijn gekomen en hoe deze te verwerken.

We vertrekken vanuit je huidige levensomstandigheden en gaan op onderzoek.
Richtlijnen daarin kunnen zijn: wat je gelukkig maakt, wijst de weg. Wat je emotioneel raakt, vertelt waar je aan te werken hebt. Ook je lichamelijke kwalen geven hints.

Iedere sessie kan anders verlopen. Mogelijks kan je oefenen in grenzen te stellen, of alle opgehoopte stress en frustratie eens uitrazen. Een andere keer verlang je misschien gewoon naar een luisterend oor of een omarming van je grootste verdriet. Of je hebt nood aan een gids om in contact te komen met je gevoel.

We vinden samen een manier om van iets of iemand afscheid te nemen of je angsten los te laten. EFT kan een kostbare bijdrage leveren bij lichamelijke kwalen, moeilijke gevoelens, gedachten of herinneringen.

 

Een sessie (live of via zoom) duurt 1 uur en kost 60 euro.

Waar je maar heen wil, wanneer we samen onze aandacht richten op het innerlijke, kunnen we verborgen moeilijkheden oplossen en groeien als mens.

Wil je samen op pad?

Recensies

Schrijf een recensie

Aucun titre

20 mars 2022

Je bent er 100 % voor gemaakt Nina-Bene!

Hanne

Aucun titre

12 février 2022

De opstellingen die ik samen met Nina- Bene heb gedaan om bepaalde processen in mijn leven helderder te krijgen, waren bijzonder beklijvend en hebben daadwerkelijk beweging gebracht in wat tot dan muurvast zat in mijn ‘zijn’. Het heeft ook anderen via mij beïnvloed. Iets waar ik voordien eerder twijfelachtig tegenover stond, heeft mijn ziel gevoed en bracht me verder. Ik draag het elke dag met me mee.

Katrijn

Aucun titre

9 octobre 2021

Wat mij vooral bijblijft van mijn begeleiding bij Nina-Bene is het totaalplaatje waar naar gekeken wordt om dan in te zoomen op de noodzakelijke thema’s. Zo ben ik tot inzichten gekomen in zowel het moederschap, als de relatie tot mijn familie, als het vinden van mijn levensmissie.

Zoë

Aucun titre

7 juillet 2021

Op een creatieve manier, met verschillende technieken, ontdekte ik mezelf en kreeg ik vele inzichten o.a. over waarom ik ben wie ik ben. Doorheen het traject kreeg ik telkens opnieuw handvatten om gebeurtenissen in mijn leven, de grote maar ook de kleine, te plaatsen in een geheel en ermee om te gaan. De reeks ‘;Birth into Being’ zorgde dat dit in een stroomversnelling kwam. Ik kan Nina-Bene warm aanbevelen

Iris

Aucun titre

7 mars 2019

Nina- Bene heeft me geholpen door een heel zware periode en burn-out. Dankzij haar begeleiding werd ik bewust dat ik constant over mijn grenzen trede voor mijn gezin, familie, werk en vrienden en dat ik niet voor mezelf zorgde. Met haar heb ik me zelf beginnen leren ontdekken, wat mijn noden waren, geleerd om zelf voor mezelf te zorgen, om grenzen te stellen en mijn zelfvertrouwen op te bouwen. Ik heb ook met haar leren relaxeren door verschillende technieken. Wat ik heel tof vond is dat elke sessie helemaal anders was en me veel deugd deed. Het is niet juist spreken. Ik ben haar heel dankbaar.

Caroline